Agenda

TROUWEN

trouwen1024De Zuidervermaning te Westzaan is aangemerkt als officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad. Met het zand op de grond, de mooie kroonluchters en de blakers in de banken geeft dit een ongekende sfeer voor een huwelijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om na de plechtigheid een glaasje champagne te drinken en te genieten van de bruidstaart. Ook is het mogelijk een kompleet verzorgde receptie te houden. Door te trouwen in de Zuidervermaning houdt u eveneens een uit 1731 daterend gebouw in stand. Uw gasten zullen versteld staan van de charmes van het gebouw.

Kortom een sfeervolle en unieke gelegenheid voor de mooiste dag van uw leven.

De gemeentelijke regelingen zijn met ingang van 01-01-2018 veranderd.

Kiest u de Zuidervermaning Westzaan als trouwlocatie, dan dient u een formulier “verzoek aanwijzen vrije locatie” in te vullen. Een model voor de Zuidervermaning Westzaan is bij ons verkrijgbaar en kunt u onder aan de pagina downloaden. 

Dit formulier vult u in en dient door ons mede ondertekend te worden; daarna kunt u zich met het door u en ons getekend exemplaar melden bij de gemeente Zaanstad.

Adres: Gemeente Zaanstad, afd. Burgerzaken, Stadhuisplein 100, 1500 MZ Zaandam, tel.14075. Dit kan ook aan de balie van Burgerzaken of via https://www.zaanstad.nl

In de legeskosten die u aan de gemeente verschuldigd bent zijn geen kosten meer voor de huur van de accommodatie en de “bodediensten” opgenomen. Deze huur dient u aan ons te voldoen.

De kosten voor de huur en diensten ten behoeve van het sluiten van een huwelijk in ons monumentale gebouw bedragen op werkdagen € 400, – na 17.00 uur en op zaterdagen € 600,-

Voor meer informatie: info@zuidervermaning.nl

Leges en info gemeente Zaanstad