AgendaVrijdag 2 september 2022 vanaf 19:30 Start seizoen 2022-2023 met om 20:00 Concert Phemian

Het nieuwe seizoen gaat weer van start. De aftrap vindt plaats op 2 september in de Zuidervermaning in Westzaan. De avond wordt opgeluisterd door de Phemian die sprankelende muziek te gehore brengt.

De Zuidervermaning wil het seizoen graag net zo sprankelend beginnen en trakteert op een glaasje ‘bubbels’ om mee te toasten.
Iedereen is welkom op vrijdag 2 september aan het Zuideinde 233 in Westzaan vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.
Aanvangsttijd van het concert is 20:00 uur.

Veel mensen kennen de Zuidervermaning van Oude Muziek. De Zuidervermaning wil graag met een gevarieerder en actiever programma graag meer mensen in contact brengen met de schitterende, historische locatie die de Zuidervermaning is. Daarbij valt te denken aan kleinschalige theatervoorstellingen, lezingen, en dergelijke.

Phemian

Jazzy folk-pop, zo zou je ze kunnen omschrijven. De drie vrouwen (Phemian betekent: drie verschillende engelen) begonnen tijdens hun studie aan het Utrechtse conservatorium met hun groep. Al gauw groeide de belangstelling voor hun sprookjesachtige stemmen. Zichzelf begeleidend met cello, viool en ukele kregen ze overal optredens, onder meer in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Ze hebben alle drie een totaal andere muzikale achtergrond, maar vonden elkaar in een perfecte match tussen die verschillende invloeden en zij combineren jazz, soul, pop en klassieke muziek tot hun eigen genre. Zij houden van close harmony, maar in ieder geval hebben ze enorm veel plezier in het samen spelen!

Beluister op Spotify: https://open.spotify.com/album/1qNi5QCh8AbCsA1j3KWKVo?si=1u5etsLUT0uzvb-xHG4c8Q

Kijk op YouTube: https://youtu.be/QDDCMP24e9k